VERVOLGMODULE puppy training: hydro & fitness 𓃧

🦴 Wie: 

 

Heb je de module puppy gewenning afgerond & hebben we je kunnen warm maken verder te komen trainen met jouw pup? Schrijf je dan zeker in voor de vervolgmodule. Ook hier zijn de zelfde regels van toepassing als bij de vorige module. Het is ook mogelijk om met 2 pupjes van dezelfde eigenaar te komen, ofwel 2 honden van ongeveer dezelfde leeftijd die elkaar kennen. 

 

🦴 Wat: 

 

Zie het als zwemmen voor gevorderden?! Terwijl de vorige module de focus legt op gewenning, natte pootjes, geen schrik hebben van water, kennismaken met toestellen,… Gaan we nu de focus verleggen naar correct leren zwemmen, de juiste zithouding, correct gebruik van het lichaam op balansmateriaal ed.,… Wil jij echt heel graag meer focus leggen op het zwemmen en niet zozeer op fitnessen? Geef dit dan door aan onze instructeur zodat we daar dan meer focus op kunnen leggen. Of wil je net meer trainen op houding/balans/… ipv zwemmen? Dan kan dit ook zeker besproken worden. We gaan altijd vooraf een planning maken zodat je je steeds kan voorbereiden. We voorzien 4 sessies zijn 30-45 min. 

 

🦴 To do:

 

 

Mee te nemen: lange lijn, halsband/harnas, beloningen, speeltje(s), 2 handdoeken. Zwemmen? 3-4 uur vooraf geen eten geven (water mag wel), schoenen uitdoen in de hydro-ruimte, zorg dat je hond proper is.  

 

 

🦴 Tarief: 

 

4 sessies bij onze professionele fitness instructeur/hydrotherapeut Elke: €160

pet, dog, puppy-1284307.jpg