sporthond: fitness & hydrotherapie 𓃧

Ik heb een gezonde hond & wil graag spieropbouwend trainen!

dog, greyhound, domestic animal-3682147.jpg

🦴 Wie:

 

Deze module is voor gezonde honden (gezondheidsattest van de dierenarts) en na intake van onze/eigen fysiotherapeut. Vanaf 7maanden. 

Je gaat al regelmatig trainen of sporten met je hond? Maar je wilt toch nog verder spieren en/of conditie opbouwen? Je zoekt eens iets anders om te gaan doen? Dan is deze module zeker aangeraden voor jullie! 

Als je je graag wilt inschrijven voor deze module, dan gaan we ervan uit dat je hond een basis gehoorzaamheid kent, in goede conditie staat en al watergewenning heeft gehad. 

 

🦴 Wat:

 

8 sessies van 45min, op zaterdagvoormiddag (andere dagen enkel mogelijk in overleg). We gaan spieren en conditie opbouwen aan de hand van een persoonlijk trainingsplan. Je krijgt ook een aangepast fitness-trainingsschema mee voor thuis. De sessies worden gegeven door onze professionele fitness instructeur & hydrotherapeut Elke. We bekijken samen wat het meest geschikt is voor jouw hond, zwemmen is goed voor conditie op te bouwen/cardio training, terwijl fitness heel geschikt is voor bepaalde spieren meer te gaan trainen. Door fitness en hydro af te wisselen kunnen we een optimale training aanbieden. Vooraf wordt er steeds besproken welke training er zal gedaan worden. 

Er wordt aangeraden om vooraf een check-up te laten doen bij uw dierfysiotherapeut, indien u deze nog niet heeft dan is dit ook steeds mogelijk bij onze fysiotherapeut/dierenarts Tessa.

 

🦴 To do:

 

10 min vooraf aanwezig zijn (wandelen/opwarmen ter plaatse!). Neem altijd beloningen, lange lijn, halsband/harnas en poepzakjes mee. Is er hydrotherapie ingepland? Dan neem je altijd 2 handdoeken mee, 4 uur vooraf géén eten geven (drinken mag wel), neem een speeltje mee. Graag de schoenen uitdoen in de hydro-ruimte.

Staat fitness op de planning? Altijd een harnas of halsband meedoen, een lange lijn en beloningen, eten mag vooraf.

 

🦴 Tarief : 

 

8 sessies €376