PUPPYGEWENNING: HYDRO - & FITNESS 𓃧

🦴 Wie: 

Deze module is voor pupjes vanaf 12 weken en tot 7 maanden. De basisvaccinaties moeten in orde zijn en jouw pup moet minstens 2 weken bij jullie zijn. 


🦴 Wat: 

4 sessies plezier! Tijdens de eerste sessie gaan we kennismaken met jouw pupje, met de ‘basiskennis’ die jouw pup al heeft en gaan we vooral veel snuffelen en kennismaken met balansmateriaal en natte pootjes 🐾

Het is de bedoeling dat na de 4 sessies (30-45 min/sessie) jouw pup comfortabel is in en rond water, wat heeft kennis gemaakt met zwemmen en in het water stappen & spelen, verschillende balansmaterialen. Verwacht niet dat je pup na 4 sessies al een groot zwemtalent gaat zijn. Deze module is een onderdeel van de socialisatie van jouw pup. 


Wil je graag verder zwemmen of fitnessen met jouw pupje? Dan kan je je nadien inschrijven voor de puppy vervolg module. 

Heb je zelf 2 puppy’s of heb je een vriend(in) die ook een pup heeft van dezelfde leeftijd? Dan is het mogelijk om de lesjes met de beide pups te doen. Op voorwaarde dat ze ongeveer dezelfde leeftijd hebben en elkaar al kennen. 


🦴 To do: 

5 min vooraf komen voor een plaswandeling. 

Meenemen: lange lijn, harnas/halsband, beloningen, speeltje(s), poepzakjes, handdoeken, zelf comfortabele kledij aandoen. Aan het zwembad wordt gevraagd om je schoenen uit te doen. Zorg er steeds voor dat jouw hond proper is. 


🦴 Tarief:

4 sessies = €140

Heeft jouw pup nog nooit gezwommen? Wil je graag starten met watergewenning? Socialisatie van jouw pupje!