FUN: fitness en/of hydrotherapie 𓃢

Fun met je hond!

🦴 Wie: 

 

Ben jij op zoek om eens iets anders te doen met jouw hond? Zijn de dagelijkse wandelingen niet meer uitdagend genoeg voor jullie? Wil je gewoon graag eens gaan zwemmen of fitnessen met je hond? Of wil je de band tussen jou en je hond versterken? Dan is deze module zeker iets voor jullie! De enige voorwaarde is dat je hond gezond is en ouder dan 7 maanden. 

 

🦴 Wat:

 

Hier gaat het echt over plezier hebben met je hond! Zwemt je hond graag? Of vindt hij het geweldig om met toestellen te werken en oefeningen te doen? Alles is mogelijk! De sessies bestaan steeds uit 10 x 45min training bij onze professionele fitness-instructeur & hydrotherapeut Elke. Vooraf vragen we om steeds even op te warmen (5-10 min wandelen ter plaatse). Afhankelijk van wat mogelijk is voor jullie, plannen we wekelijks/ 2 wekelijkse/ maandelijkse/… sessies. Steeds op zaterdagvoormiddag (in overleg eventueel andere dag mogelijk). Er wordt aangeraden om je hond vooraf en na enkele sessies te laten nakijken door onze of de eigen dierfysiotherapeut. 

 

🦴 To do: 

 

5-10 min vooraf wandelen. Meenemen: lange lijn, halsband/harnas, 2 handdoeken, beloningen, poepzakjes en favoriete speeltje. Als het zwemsessies zijn: 3-4 uur vooraf geen eten geven (drinken mag wel), doe zelf comfortabele kledij (het is warm in de hydro-ruimte!)  aan en we vragen steeds om de schoenen uit te doen aan het zwembad.

Zorg er steeds voor dat je hond proper is. 

 

🦴 Tarief: 

 

10 sessies bij onze professionele fitness-instructeur & hydrotherapeut (HYDRO) = €500

10 sessies bij onze professionele fitness-instructeur & hydrotherapeut (FITNESS) = €400